Nyt liv i gamle græsplæner

Nyt liv i gamle græsplæner

Ser græsplænen træt ud efter vinteren så kan vertikalskæring med efterfølgende isåning af nyt frø og topdressing være en løsning der giver en “ny” græsplæne, som kan konkurrere med ukrut og mos. Denne behandling er de fleste gange en billigere løsning, med et flot resultat. Man undgår også at skade røderne på haven træer og buske.

Vertikalskæring

Er en mekanisk gennem skæring af græstørven,hvor der gives luft til røderne,som giver nyt liv til planterne.Det afklippet græs danner et filtlag, som lukker for luft og næring,dette lag fjernes også ved vertikalskæring.

Såning

Efter en grundig vertikalskæring skal der såes nyt frø,fordi der kan mangle planter til at danne en ny og kraftig græstørv.Der bruges de nyeste sorter ,som er udviklet spesielt til græsplæner,og som er gode til at konkurre med ukrut og mos.

Topdressing

Er en blandig af god muld og sand samt beriget med plantenæring.Topdresingen spredes i et tyndt lad over det nye frø ,så der er de bedste vækstbetingelser for de nye planter.

Gødning

Jeg kan i samarbejde med konsulent udarbejde en gødningsplan, efter der er udtaget en jordprøve.Der bliver vuderet om der er mikronæringsstoffer nok,indholdet af mikronæringsstoffer er afgørende for om planterne kan optage de tildelte næringsstoffer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.