Havearbejde

Alt i havearbejde

Har du brug for en dygtig anlægsgartner til at klare det tunge havearbejde, kan du trygt ringe til G.J. Anlæg. Vi klarer alle arbejdsopgaver i haven, herunder fræsning, lugning af blomsterbede og beskæring af havens buske og træer. Vi kan også udføre større fældningsopgaver og rodfræsning.

Vi kommer ud til både private, erhverv og landbrug over hele Nordsjælland bl.a. i byerne Jægerspris, Frederikssund og Skibby, og vi kommer selvfølgelig også gerne til dig!

Ingen opgave er for stor eller lille

G.J. Anlæg har specialiseret sig inden for alt i havebranchen. Derfor skal du ikke tøve med at ringe til os uanset omfanget af dit haveprojekt.

Udover fræsning, lugning, beskæring og fældning, tilbyder vi også bortkørsel af haveaffald og grene, hugning og kørsel af flis, løg og nye planter til haven, plantning af træer på op til 6 meter, samt vedligeholdelse af grønne områder i bolig- og grundejerforeninger som total- eller delentreprise.

Høj kvalitet og god service

Alle haveopgaver løser vi med fokus på kvalitet i hver en detalje. Vi lover vores kunder det aftalte arbejde til den aftalte tid og den aftalte pris. På den måde får vi et godt samarbejde op at stå. Vi garanterer god service for den enkelte og står altid klar med råd og vejledning, hvis du har spørgsmål angående din have.

G.J. Anlæg har et udvalg af professionelle samarbejdspartnere. Større haveopgaver som fældning og rodfræsning udfører vi i samarbejde med en erfaren skoventreprenør, og ønsker du nye planter til haven, leveres de fra anerkendte planteskoler.

Så har du garanti for et sikkert og professionelt havearbejde, som du kan glæde dig over i lang tid fremover.

Ring og få et godt tilbud på havearbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde som anlægsgartner, eller har du brug for hjælp til dit kommende haveprojekt, så kontakt os endelig på telefon 20 23 25 58.

Vi kommer gerne ud og vurderer havearbejdet hos dig og giver et ganske uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.