Græsplæner

Nyd din græsplæne

Døjer du med mos eller ukrudt i din græsplæne? Og er du i tvivl om, hvordan du får en flot og grøn græsplæne? G.J Anlæg kender svaret! Jeg har stor erfaring inden for netop anlæg og vedligeholdelse af græsplæner.

Professionelle maskiner gør forskellen for din græsplæne

Det kan virke som et uoverskueligt projekt, at få en ny græsplæne eller vedligeholde den. Fordelen ved at få en anlægsgartner som jeg til at anlægge græsplænen er, at jeg har professionelle maskiner til omlægning, anlæg og vedligeholdelse af både store og små græsplæner, og et stort kendskab til havearbejde så jeg kan udføre arbejdet hurtigt og effektivt, uden der er slækket på kvaliteten. Du kan derfor trygt overlade din græsplæne til mig.

Kender du statussen for din græsplæne?

Er græsplænen jævn men er fyldt med mos, kan jeg tilbyde vertikalskæring og eftersåning med de nyeste græsfrøblandinger, dette er tit en billigere måde at få nyt liv i græsplænen.

I samarbejde med konsulenter kan jeg ligeledes udtage jordprøver for analyse af næringsstoffer, og derudfra lave en gødningsplan som passer til din have.

Skal haven være grøn med det samme, så er rullegræs løsningen. Rullegræs er en god løsning, hvis græsset skal bruges hurtigt efter etablering.  Græsmåtterne er uden ukrudt, så du kan nyde din nye græsplæne med det samme.

Kontakt mig for en ny græsplæne!

Ønsker du en ny græsplæne er det i månederne april-juni samt august-september, dette anbefales. Rullegræs kan etableres det meste af året så længe jorden er tjenlig. Du kan blive klogere på din græsplæne, hvis du læser nedenstående guides:

Jeg tilbyder græsslåning til bolig og grundejerforeninger. Har du spørgsmål til, hvad jeg kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg servicerer i Nordsjælland her i blandt byerne Frederikssund, Jægerspris og Skibby.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.