Hegns-hækklipning

Hegnsklipning i Nordsjælland!

Bor du på en ejendom som har et stort levende hegn, eller har du en vildtremis som er groet til? Uanset hvilken type opgave du har, kan jeg hjælpe dig med hegnsklipningen.

Jeg kan tilbyde hegnsklipning i:

  • 3 meters højde
  • Klipning af grene optil 5 cm tykkelse
  • Klipning med knækstyret minilæser
  • Slagleklipning med Minigraver

Med det rette materiel, kan jeg udføre hegnsklipninger, hvor større maskiner ikke kan komme til. Jeg har udført en bred vifte af opgaver inden for hegnsklipning af forskellige sorter. Lige fra vildt voksende buske, roser med mere på naturgrunde og ved sommerhuse.

Red din hæk inden den stikker af!

En stor hæk kan være flot, men den kan også tage overhånd og stjæle al opmærksomheden fra dens omgivelser. Jeg anbefaler, at du en gang om året får klippet din hæk/hegn, så den altid står flot og velplejet. Det er altid en god idé at bestille hegnsklipning i det tidlige forår eller om efteråret/vintersæsonen.

Kontakt mig!

Har du spørgsmål til hegnsklipning? Så er du altid velkommen til at kontakte G.J Anlæg. Med mange års erfaring kan du få den rette rådgivning inden for, hvad der vil være bedst for dit hegn. Jeg servicerer med hegnsklipning i Nordsjælland, hvor jeg gennem årene blandt andet har udført mange klipninger i Jægerspris, Frederikssund og Skibby.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.