Lej gravemaskine

Leje af gravemaskine med fører

Hos GJ Anlæg tilbyder jeg, Gert Jensen, at udføre arbejde med minigraver for både private og erhverv. Flere virksomheder kan f.eks. have brug for en hjælpende hånd i forbindelse med en arbejdsopgave, som de ikke kan klare på egen hånd. Her står jeg meget gerne til rådighed som jeres professionelle maskinfører, der udfører opgaven i høj kvalitet.

Fordelen ved at leje en gravemaskine med fører er, hvis f.eks. et erhverv har brug for en minigraver til at udføre en eller få arbejdsopgaver. Her kan virksomheden ofte spare mange penge, hvis de lejer frem for at købe en gravemaskine. Med en professionel fører får I desuden også en god service og et garanteret kvalitetssikret resultat.

 Udlejningen foregår fra min placering i Jægerspris nær Frederikssund og Skibby.

Disse opgaver tilbyder jeg at hjælpe med

Som erfaren anlægsgartner har jeg en stor vifte af erfaring. Derfor er grænserne for, hvilke typer af opgaver jeg udfører, meget brede; opgravning af den gamle hæk, buske og mindre trærødder. Jeg planerer også ofte ud til græsplæner og lignende, hvis du har brug for en fagmand til at gøre græsplænen jævn.

Generelt udfører jeg varierende typer af opgaver inden for:

  • Udgravning til terrasser, indkørsler mv.
  • Nedgravning af regnvandsfaskiner
  • Planering af overskudsjord
  • Og meget mere…

Når du benytter dig af G.J. Anlæg, sørger jeg for at medbringe de rette maskiner og andet, som jeg har brug for til at udføre arbejdsopgaven. Det gælder især, hvis jeg skal køre på skrøbelige områder som græsplæner – så sørger jeg naturligvis for at medbringe køreplader. Du kan være sikker på, at jeg har respekt for mine omgivelser, imens jeg udfører arbejdet.

Har du spørgsmål til udlejningen eller en specifik forespørgsel, er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Ring på tlf. 20 23 25 58 eller skriv en mail til [email protected], så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe med at lette arbejdsbyrden.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.